O nama

City Building doo iz Subotice je građevinska firma sa višegodišnjim iskustvom.

Do sada smo se bavili izgradnjom i prometom stambenih i nestambenih objekata.

Trenutno aktivni projekat

Trenutno aktivni i projekat je izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa koji u sebi sadrži stambene jedinice raspoređene u tri lamele, od kojih su Lamela 1 i Lamela već izgrađene, a Lamela 3 je u izgradnji. Pored stambenih jedinica postoje i poslovni kapaciteti, kao i parking mesta i garaže od čvrstog materijala.

Cilj nam je da gradimo stambeno poslovne celine, koji će pored potrebe za stanovanjem zadovoljavati o druge potrebe svojih stanovnika radi postizanja što boljeg osećaja komfora.

Trenutno raspoloživi stambeni kapaciteti na Lameli 3 su:

0
1 SOBNIH STANOVA
0
1,5 SOBNIH STANOVA
0
2 SOBNIH STANOVA
0
2,5 SOBNA STANA
0
3 SOBNIH STANOVA
0
3,5 SOBNIH STANOVA
0
4 SOBNIH STANOVA
0
4,5 SOBNI STAN

Izbor lokacije aktivnog projekta

Lokacija trenutno aktivnog projekta je izabrana zbog nekoliko bitnih elemenata koji doprinose činjenici da je danas jedna od najatraktivnijih lokacija u Subotici, sa velikim potencijalon za dalji razvoj. Sa svojom pozicijom, koja se nalazi van centra Subotice u naselju Kertvaroš, predstavlja idealan spoj blizina i lake dostupnosti centra Subotice sa jedne i života na relativnoj periferiji grada gde još ima otvorenih prostora, livada i mesta za šetnju daleko od vreve grada.

Lokacija se nalazi na raskrsnici ulica Kireška i Partizanskih baza i gleda na kružni tok. Vodi se na adresi Kireška 90L. Prekoputa kompleksa se nalazi početna stanica gradske autobuske linije 16. Na nekoliko stotina metara se nalazi Teslina pijaca i poslovni kompleks gde se mogu naći razne prodavnice, apoteke, mesare i drugi poslovni entiteti potrebni za svakodnevne potrebe.